Fukucho Legacy represents a new awakening of our history. In 1990, previous generation Master Brewer Yasuhiro Kiyotaka and his team carefully drip-pressed a batch of Yamada-Nishiki Daiginjo. Over 30 years later, we added this treasure back into a live fermenting mash to create Fukucho’s first ever Kijoshu. The result is a sake that blends our inheritance of techniques from past Hiroshima Master Brewers in a tribute to their towering legacy.
ヴィンテージに新たな生命を吹き込んだ富久長のレガシーです。1984年醸造の袋吊り斗瓶どり、山田錦の大吟醸。先代の保広清孝杜氏が醸した出品酒を水の代わりに仕込んだ貴醸酒です。広島杜氏が受け継いだ技がつまった富久長の宝物のようなお酒です。
20歳未満の方への酒類の販売はいたしません。
コンディションについてはお問い合わせください。
Please contact us for the condition.